Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tiramisu

Tiramisu

Casa Rinaldi
Tiramisu
  • Nehézségi szint: ***
  • Elkészítési idő: 40 perc (hűtési idő nélkül)
  • 4 főre

Hozzávalók:

  • 400 g babapiskóta
  • 250 g mascarpone
  • 50 g cukor
  • 150 ml tejszínhab
  • 3 tojás
  • kávé

Elkészítés:

  1. Kezdjük a világ legkedveltebb olasz desszertjének receptjét a Mascarpone krémmel: A sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a Mascarponet.
     
  2. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és külön felverjük a tejszínt.
     
  3. Lassan adjuk hozzá a felvert fehérjét és a tejszínhabot a Mascarpone krémhez.
     
  4. Ha a krém elkészült, márthatjuk a Savoiardit kávéba, és egyenletesen elhelyezhetjük kedvenc sütőedényünkben, hogy elkészítsük az első réteget.
     
  5. Adjuk hozzá a Mascarpone krémet, és készítsünk egy másik réteget ugyanígy.
     
  6. Ha elkészült, 3-4 órát állni hagyjuk a hűtőben.
     
  7. Kakaóporral megszórva tálaljuk.
Tartalomhoz tartozó címkék: Desszert

Keresés