Tintahal fekete polentával

Casa Rinaldi
Tintahal fekete polentával
  • Nehézségi szint: *
  • Elkészítési idő: 40 perc
  • 4 főre

Hozzávalók:

  • 280 g tintahal saláta
  • 200 g polenta fioretto
  • 10 g tintahal tinta
  • Aszalt paradicsom
  • 1 l zöldséges alaplé (zeller, sárgarépa, hagyma, petrezselyem, só, bors

 

Elkészítés:

  1. ELkészítjük az alaplevet, feltesszük a hideg vizet a tűzhelyre zellerrel, sárgarépával, hagymával, petrezselyemmel, néhány szem borssal és sóval. Forrástól számított 30 percig főzzük.
     
  2. A tintahal tintát oldjuk fel egy pohár vízben.
     
  3. A csomagoláson feltüntetett instrukciók alapján tegyük a polentát az alaplébe kevergetve fűzzük 5 percig.
     
  4. Adjuk hozzá a feloldott tintahal tintát, és főzzük tovább 35 percig.
     
  5. Tálaljuk a kész polentát tányérra, majd tegyük rá a tintahal salátát, aszalt paradicsomot.
Tartalomhoz tartozó címkék: Előétel

Keresés

Menü
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.