Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sáfrányos "Milánói" Rizotto

Casa Rinaldi
Sáfrányos "Milánói" Rizotto
  • Nehézségi szint: *
  • Elkészítési idő: 20 perc
  • 2 főre

Hozzávalók:

  • 175 g Milánói rizottó
  • 20 g vaj
  • 15 g Parmigiano Reggano

Elkészítés:

  1. Öntsük a csomag tartalmát egy 16/18 cm átmérőjű serpenyőbe, 650 ml hideg vízzel és folyamatos kevergetés közben forraljuk fel.
     
  2. Közepes lángon főzzük időntként megkeverve kb.: 15 percig, amíg az összes vízet fel nem szívja.
     
  3. Amikor megfőtt vegyük le a tűzről és keverjük hozzá a 20 g vajat és a 15 g reszelt Parmigiano Reggianot.
     
  4. A Milánói Rizottód készen áll a tálalásra.
Tartalomhoz tartozó címkék: Rizotto

Keresés